Miesbahoel Islam heeft uw hulp hard nodig om Masjied-E-Awliya af te bouwen.
Donateur worden Eenmalig doneren

Doneren

Miesbahoel Islam heeft uw hulp hard nodig.

Doneren

Het bestuur van Miesbahoel Islam Zwolle is gestart met de bouw van een multicultureel centrum. Hiervoor is uw financiële steun van harte welkom. Wilt u donateur worden of een gift schenken dan kunt u dit doen op de volgende bankrekeningnummer: NL15 ABNA 0400 0717 46 nieuwbouwfonds.

Allah Subhana Wa Ta’Ala zal u hiervoor rijkelijk belonen in het hiernamaals. Het geld dat u uitgeeft voor Dien Islam weegt niet op tegen adjr die op je wacht in de aagret. Allah Subhana Wa Ta’Ala zal een paleis bouwen in Djannat voor degenen die hier een moskee helpen bouwen (Buchari).

Wij geven zoveel geld uit aan wereldse zaken die nodig zijn, maar ook aan zaken die wij eigenlijk niet nodig hebben. Een deel hiervan kan bijdragen om adjr te krijgen in onze aagret. Want in het hiernamaals zullen wij de realiteit ondervinden van onze daden in het wereldse leven. Dit wereldse leven is maar voor “twee dagen”. Het hiernamaals is voor EEUWIG.

Hij, die hierin gelooft zal zich door niemand laten weerhouden om geld te geven voor de nieuw te bouwen moskee. Niemand gaat met je mee in het graf, alleen de goede daden zullen je niet verlaten. Die gaan wel met je mee in het graf en zullen je ook redden van eventuele Azaab (straf). In het leven denkt men hier niet aan, maar als men dood is dan is het te laat.

Moslims doe je plicht en word donateur. De beloning van Allah Subhana Wa Ta’Ala zal zeker niet uitblijven!!!

ANBI:

Miesbahoel islam beschikt over de ANBI-Status. Een donatie aan de stichting is daardoor in de meeste de gevallen volledig aftrekbaar van de belasting.


Doneren is mogelijk via de volgende opties: